Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور بین الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر، گفت‌:وزارت بهداشت اعلام کرده است که تا کنون تعدای از اتباع خارجی را واکسینه کرده است در صورت اعلام این آمار و مستندات ما می‌توانیم از سبد کوواکس بنا به سهمیه‌ای که به کشور‌های دارای پناهجو اختصاص داده شده است محموله‌های اهدایی ویژه آنان وارد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوره خرم باقری معاون امور بین الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال احمر در گفت‌وگو با میزان در مورد اقدامات بشر دوستانه هلال احمر ایران در موضوع بحران به وجود آمده در افغانستان گفت: هلال احمر ایران تلاش دارد آمادگی‌های لازم را در مورد هجوم احتمالی پناهجویان به مناطقی از استان‌های مرزی و تقویت ظرفیت‌های کمک رسانی انجام ،تا در صورت مواجهه غافلگیر نشود.
وی ادامه داد:به طور کلی ما یک طرح پیشنهادی به صلیب سرخ ارائه کرده ایم تا مورد توجه قرار گیرد و در صورت پذیرش اطلاع رسانی صورت می گیرد.
وی در مورد جزییات این طرح گفت:به طور کلی ایجاد بستر‌هایی برای اسکان اضطراری، تامین اقلام غذایی و زیستی و بهداشتی ازجمله برنامه‌های ما برای ارائه کمک به پناهجویان است که در صورت همکاری شرکای بین المللی و جمعیت صلیب سرخ بتوانیم به رفع چالش‌های ایجاد شده کمک کنیم.
خرم باقری در مورد جزییات طرح پیشنهادی به صلیب سرخ گفت:با توجه به حادثه خیز بودن کشورخودمان و موضوعات سیل و زلزله که همواره در برابر آن آسیب پذیر هستیم این نیاز را داریم که به طور مرتب انبار‌های خود را تجهیز نماییم بحران پیش آمده در کشور افغانستان موجب شد برخی از این اقلام در جهت کمک به این پناهجویان مورد استفاده قرار بگیرد. در طرح پیشنهادی موضوع تجهیز و تکمیل این انبار‌ها وکمک و تامین اعتبارات جهت اسکان اضطراری، تهیه اقلام زیستی، بهداشتی و غذایی آنان برای کمک مورد توجه قرار گرفته است.   وی در پاسخ به این سوال که آیا هلال احمر برنامه‌ای برای واکسیناسیون اتباع خارجی کشور دارد یا خیر، گفت:به طور کلی وزارت بهداشت خود را متولی واکسیناسیون می‌داند و همچنین اعلام کرده است که تا کنون تعدادی از این اتباع را واکسینه کرده است.
وی گفت:در صورت اعلام این آمار و مستندات از سوی وزارت بهداشت ما می‌توانیم از سبد کوواکس بنا به سهمیه‌ای که به کشور‌های دارای پناهجو اختصاص داده شده است با همکاری یونیسف واکسن های اهدایی ویژه این عزیزان برای تسریع  واکسیناسیون آن‌ها وارد کنیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تا به حال محموله‌ای ویژه اتباع داشته ایم یا خیر گفت:تا کنون محموله‌ ی واکسن ویژه پناهجویان دریافت نشده است، اما ما به یونیسف اعلام کردیم که با توجه به ۱۶۶ مرکزی واکسیناسیونی که در اختیار داریم در صورت تحویل محموله‌های واکسن و با هماهنگی وزارت بهداشت می‌توانیم به موضوع واکسیناسیون آن‌ها نیز بپردازیم.   بیشتر بخوانید: روایت یک نماینده از سال سخت آموزش و پرورش
انتهای پیام/ برچسب ها: هلال احمر اتباع پناهجویان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: هلال احمر اتباع پناهجویان وزارت بهداشت هلال احمر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۱۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ادامه جستجو برای یافتن «یسنا»
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم سیل‌زده کنیا
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر در پی اعلام هشدار سیل
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • تولید چادرهای امدادی متناسب با فصل و اقلیم از سوی هلال احمر