Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو محموله ۹۱۲ تنی پتروشیمی بوشهر بدون استفاده از تجهیزات و امکانات کشتی به‌وسیله دو دستگاه جرثقیل زمینی در مجتمع بندری پارس تخلیه شد و با انجام موفق این عملیات، رکورد تخلیه تجهیزات فوق‌سنگین در بنادر ایران به‌وسیله جرثقیل‌های ساحلی نزدیک به ۲ برابر افزایش یافت.

به گزارش شانا به نقل از  سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس، علی معصومی، مدیر بنادر و پایانه‌های دریایی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان این مطلب گفت: دو محموله فوق‌سنگین پتروشیمی بوشهر با هدایت و راهبری کارشناسان و متخصصان این سازمان، از کشتی حامل این تجهیزات تخلیه شد که بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در روزهای آینده به پتروشیمی بوشهر منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی وزن هریک از این محموله‌ها را  ۹۱۲ تن اعلام کرد و افزود: تخلیه این محموله فوق‌سنگین از کشتی به محوطه بارانداز مجتمع بندری پارس برای نخستین بار به‌وسیله دو دستگاه جرثقیل‌ سنگین مستقر در اسکله این بندر انجام شد که با توجه به وزن آن، محاسبات و حساسیت‌های خاص خود را داشت و خوشبختانه با تدابیر اندیشیده‌شده توسط متخصصان این سازمان و محاسبات دوباره سازه‌ای اسکله، این محموله با موفقیت تخلیه شد.

مدیر بنادر و پایانه‌های دریایی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس صرفه‌جویی ارزی را از مهم‌ترین دستاوردهای تکیه بر تجهیزات و امکانات داخلی این بندر برشمرد و افزود: کارشناسان مدیریت طرح‌های مهندسی و بنادر و پایانه‌های دریایی سازمان منطقه ویژه پارس نقش مهمی در تخلیه این محموله فوق سنگین داشتند که قطعاً تجربه این نوع تخلیه تأثیر بسزایی در مأموریت‌های آینده مجتمع بندری پارس خواهد داشت.

مجتمع بندری پارس از تخصصی‌ترین مجتمع‌های بندری کشور در حوزه خدمات‌دهی به صنعت، با ۲۵ پست اسکله شامل ۱۰ پست اسکله خدماتی و ۱۵ پست اسکله ویژه صادرات محصولات پتروشیمی به‌عنوان شاهراه واردات و صادرات کالا به پایتخت انرژی کشور، همواره نقش اثرگذاری در توسعه اقتصادی، صنعتی و انرژی این منطقه ایفا کرده است.

این مجتمع بندری برای ارائه خدمات بندری به شناورهای ورودی حامل کالاهای پروژه‌ای پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها و دیگر صنایع وابسته و محصولات تولیدی صادراتی، همچنین شناورهای خدماتی از سوی سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به نمایندگی از شرکت ملی نفت ایران ساخته شده است.

توان پهلودهی هم‌زمان به ۲۵ فروند کشتی به‌صورت هم‌زمان، توان تخلیه کالاهای فوق‌سنگین با توجه به کیسونی بودن اسکله‌های ۱ و ۲ بندر خدماتی پارس، تأمین برق ساحلی برای استفاده از شناورهای عملیاتی، دارا بودن ظرفیت صادرات فرآورده‌های مختلف با ظرفیت اسمی یک میلیون تن گوگرد به‌صورت گرانول، ۳ میلیون TEU کانتینر، ۶ میلیون تن تجهیزات آزمایشگاهی و ۳۰ میلیون تن میعانات گازی و دیگر موارد پتروشیمی در سال از مهم‌ترین ظرفیت‌های این مجتمع بندری به‌شمار می‌رود که توجه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی را به خود جذب کرده است.

منبع: شانا

کلیدواژه: سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس استان بوشهر جرثقیل های سنگین سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس مجتمع بندری پارس فوق سنگین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۸۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین: رحیم فلاح زاده با اشاره به ورود سامانه بارشی و صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی و مدیریت بحران استان گفت؛ همین موضوع، دستگاههای خدماتی و امدادی به حالت آماده باش در آورده است و در همین راستا، مخابرات منطقه خوزستان نیز همپای دیگر دستگاههای خدمات رسان، تیم‌های فنی و عملیاتی شبکه های ارتباطی خود را برای رفع اختلالات ناشی از بارش شدید باران و وقوع سیلاب احتمالی برای پایداری ارتباطات مخابراتی و ارائه خدمات به هم استانی‌های شریف با تجهیزات و ملزومات مورد نیاز به حالت باش مستقر کرده است.

مدیر مخابرات منطقه خوزستان با اشاره به برخی تجهیزات و منصوبات مخابراتی در معرض خطر سیلاب، اظهار داشت: برخی موارد تجهیزات و منصوبات مخابراتی در معرض خطر شناسایی شده است، تا در صورت حادثه و ایجاد اختلالات احتمالی در شبکه، اقدامات مقابله‌ای لازم برای رفع خرابی و پایداری ارتباطات مخابراتی و خدمت رسانی به مشترکین انجام گیرد.

وی با اشاره به رصد و پایش شبکه های ارتباطی به صورت لحظه ای افزود: تمامی اقدامات و تمهیدات لازم برای رفع مشکلات و مسائل برای حفظ و پایداری ارتباطات و کاهش آسیب ها به شبکه‌های مخابراتی اندیشیده شده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901715

دیگر خبرها

  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • آماده باش مخابرات خوزستان در پی هشدار بارش سنگین و وقوع سیلاب احتمالی
  • فعالیت ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی در بندر امام خمینی
  • خریداری ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • جابه‌جایی ۱۵ هزار و ۸۳۲ دستگاه خودروی ترانزیتی
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان
  • منطقه پردیسان قم صاحب مجتمع نانوایی می‌شود